Organisatie

Vintage Voorhout is een concept van Marktland Evenementen. Marktland Evenementen is al jaren de organisatie achter de Haagsche Kunst- en Antiekdagen. De Haagsche Kunst- en Antiekdagen worden al meer dan 30 jaar gehouden tijdens het laatste weekend van augustus op het Lange Voorhout.
Sinds 5 jaar organiseren wij ook het Franse evenement Haags Montmartre op het Lange Voorhout.

Al meerdere malen is ons gevraagd om ook in de zomer een dergelijke markt op het Lange Voorhout te organiseren. Met een andere invalshoek en een andere naam maar met dezelfde zorg en liefde voor de markt presenteren wij dit jaar voor de eerste keer Vintage Voorhout. 

Over Marktland

Marktland Evenementen is een organisatiebureau dat zich specialiseert in het organiseren en verzorgen van themamarkten, winkelcentrumpromotie, kinderanimatie en diverse promotieactiviteiten. Daarnaast verhuren wij diverse marktbenodigdheden zoals marktkramen, tafels en attracties voor zowel jong als oud. Ter ondersteuning van onze evenementen verzorgen wij diverse communicatiemiddelen zoals posters, flyers en advertenties.

Marktland Evenementen staat voor goede service, kwaliteit en enthousiaste ideeën. De kracht van onze organisatie is onze persoonlijke aandacht. Wij organiseren en verzorgen evenementen alsof het ons “eigen” feestje is! Om dit te waarborgen maken wij gebruik van onze eigen materialen en zijn wij ook zelf bij ieder evenement aanwezig. Tevens zijn wij ISO 9001:2008 en ISO 14001 en gecertificeerd.

Voor de website van Marktland Evenementen klikt u hier.

Marktland Evenementen BV
Naaldwijkseweg 2
2291 PA Wateringen

POWERED BY

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ons kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.
Alleen tijdens een evenement wordt onze vaste lijn doorgeschakeld en zijn wij ook in het weekend bereikbaar.

Beste bezoeker en deelnemer, 

Helaas moeten wij u informeren dat wij dit evenement in 2022 niet kunnen organiseren op het Lange Voorhout.
Vanwege het inhalen van diverse evenementen, die in de Corona periode niet door konden gaan, is het onmogelijk gebleken om een geschikte datum voor dit evenement te vinden.
Alle deelnemers hebben wij ondertussen geïnformeerd. Mocht u niks van ons vernomen hebben bel ons (0174-22.55.01) of mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) ons dan alstublieft. 
De andere evenementen die wij dit jaar organiseren op het Lange Voorhout kunnen wel doorgaan. Meer informatie over deze evenementen kunt u vinden op www.haagsmontmartre.nl en www.hkad.nl

Wij hopen u deze zomer op een van deze markten te zien! 

Met vriendelijke groet,

Marktland Evenementen BV