10 en 11 juli 2021 van 10:00 tot 17:00 uur

Organisatie

Vintage Voorhout is een concept van Marktland Evenementen. Marktland Evenementen is al jaren de organisatie achter de Haagsche Kunst- en Antiekdagen. De Haagsche Kunst- en Antiekdagen worden al meer dan 25 jaar gehouden tijdens het laatste weekend van augustus op het Lange Voorhout.
Sinds 5 jaar organiseren wij ook het Franse evenement Haags Montmartre op het Lange Voorhout.

Al meerdere malen is ons gevraagd om ook in de zomer een dergelijke markt op het Lange Voorhout te organiseren. Met een andere invalshoek en een andere naam maar met dezelfde zorg en liefde voor de markt presenteren wij dit jaar voor de eerste keer Vintage Voorhout. 

Over Marktland

Marktland Evenementen is een organisatiebureau dat zich specialiseert in het organiseren en verzorgen van themamarkten, winkelcentrumpromotie, kinderanimatie en diverse promotieactiviteiten. Daarnaast verhuren wij diverse marktbenodigdheden zoals marktkramen, tafels en attracties voor zowel jong als oud. Ter ondersteuning van onze evenementen verzorgen wij diverse communicatiemiddelen zoals posters, flyers en advertenties.

Marktland Evenementen staat voor goede service, kwaliteit en enthousiaste ideeën. De kracht van onze organisatie is onze persoonlijke aandacht. Wij organiseren en verzorgen evenementen alsof het ons “eigen” feestje is! Om dit te waarborgen maken wij gebruik van onze eigen materialen en zijn wij ook zelf bij ieder evenement aanwezig. Tevens zijn wij ISO 9001:2008 en ISO 14001 en gecertificeerd.

Voor de website van Marktland Evenementen klikt u hier.

Marktland Evenementen BV
Naaldwijkseweg 2
2291 PA Wateringen

POWERED BY

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ons kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.
Alleen tijdens een evenement wordt onze vaste lijn doorgeschakeld en zijn wij ook in het weekend bereikbaar.

Beste bezoeker,


Helaas mogen alle vergunningsplichtige evenementen tot 1 september 2020 niet door gaan. Dit betekent dat ook al onze evenementen tot die tijd zullen worden geannuleerd.
Als u verder klikt op deze website zult u alle informatie vinden voor 2021.

Heeft u zich ingeschreven voor één van onze evenementen in de zomer van 2020 dan heeft u daar ondertussen per e-mail een bericht over ontvangen.
Wij vinden het ontzettend jammer dat wij datgene wat we het liefste doen nu niet meer kunnen uitvoeren maar hopen dat al deze maatregelen mogen bijdragen tot het indammen van het Corona virus.

Wij hopen u volgend jaar weer te mogen begroeten op één van onze evenementen en wensen u tot die tijd het allerbeste toe.

Wij streven ernaar onze evenementen in 2021 op de volgende data te organiseren:

Haags Montmartre 29 en 30 mei 2021
Vintage Voorhout 10 en 11 juli 2021
Haagsche Kunst en Antiekdagen 28 en 29 augustus 2021

Blijf gezond!

Met vriendelijke groet,

Marktland Evenementen BV